PERSONAL TRAINER LEIDERDORP

PERSONAL TRAINER LEIDERDORP

ZET JIJ DE EERSTE STAP?

Sta je op het punt om serieus aan de slag te gaan met je fitnessdoelen en ben je op zoek naar professionele begeleiding van een personal trainer in Leiderdorp? Zoek dan niet verder, want bij D-Healthy ben je aan het juiste adres! Onze toegewijde experts staan klaar om je te verwelkomen in onze moderne en goed uitgeruste trainingsstudio, die zich op steenworp afstand bevindt van Leiderdorp. Of je nu je spiermassa wilt vergroten, wilt afvallen om je ideale gewicht te bereiken, of je conditie naar nieuwe hoogten wilt brengen, wij begrijpen dat elk doel uniek is. Daarom nemen we de tijd om samen met jou een op maat gemaakt plan te ontwikkelen. We luisteren naar je wensen, analyseren je huidige situatie en stellen vervolgens een gericht trainingsprogramma op dat perfect aansluit bij wat jij wilt bereiken.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe we te werk gaan en wat we voor jou kunnen betekenen, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende kennismakingssessie en intake in onze studio. Tijdens deze sessie krijg je de kans om ons team te ontmoeten, onze faciliteiten te verkennen en al je vragen te stellen. Op deze manier kunnen we een duidelijk beeld krijgen van jouw doelen en behoeften, zodat we een plan kunnen opstellen dat perfect bij jou past. 

Wacht niet langer om de eerste stap te zetten naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis kennismakingssessie en intake te plannen. Bij D-Healthy zijn we enthousiast om je te helpen je fitnessdoelen te verwezenlijken en samen te werken aan een positieve verandering in je leven.

Aan de slag met jouw doelen?

Onze personal trainers staan voor je klaar

Of je nu streeft naar het vergroten van je spiermassa of het verbeteren van je mobiliteit, onze personal trainers in Leiderdorp staan klaar om je te begeleiden op een doelgerichte en professionele manier. Bij D-Healthy geloven we in het belang van gepersonaliseerde begeleiding, en daarom bieden we jou de mogelijkheid om je fitnessdoelen te verwezenlijken met de ondersteuning van onze deskundige trainers.

Ben je klaar om serieus aan de slag te gaan? Waarom zou je dan niet vandaag nog een gratis proeftraining aanvragen bij D-Healthy? Tijdens deze proeftraining krijg je de kans om niet alleen kennis te maken met onze trainingsstudio, maar ook om je doelen en wensen in detail te bespreken tijdens een persoonlijke intake. Wij geloven dat elk individu unieke doelen heeft, en daarom nemen we de tijd om een helder beeld te krijgen van wat jij wilt bereiken.

We nodigen je van harte uit om onze trainingsstudio te bezoeken, die zich op een gunstige locatie vlakbij Leiderdorp bevindt. Hier kun je de sfeer proeven, onze faciliteiten verkennen en kennismaken met ons enthousiaste team van trainers. Samen zullen we werken aan het verwezenlijken van jouw fitnessambities en streven we ernaar om je te ondersteunen bij elke stap op je reis naar een gezondere en fittere levensstijl. 

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar positieve verandering door je gratis proeftraining bij D-Healthy te plannen!

Fitness met personal trainer in Leiderdorp

Zijn jouw goede voornemens ook altijd weer snel de deur uit? Start nu met personal training in Leiderdorp om echt impact te maken en te werken aan jouw gezonde leefstijl. Sporten onder begeleiding van een van onze personal trainers zorgt behalve een persoonlijk trainingsschema ook voor meer motivatie omdat je zal ervaren dat de door jouw gestelde doelen ook daadwerkelijk behaald gaan worden. Kijk maar eens naar onze “succesverhalen” om te zien wat personal training Leiderdorp voor jou kan doen!

Weet je niet zeker of personal training iets voor jou is? Geen probleem! Bij D-Healthy ben je altijd welkom voor een gratis proeftraining om te kijken of personal training iets voor jou is.

Voedings- en lifestylecoaching

Een gezonde leefstijl gaat verder dan sporten alleen. Om het meest uit je trainingen te halen, is gezonde voeding van cruciaal belang. Als je meer gaat sporten is het raadzaam om daar ook je voeding op aan te passen. Een goede basis blijft echter belangrijk. In de basis vormt de Schijf van Vijf nogsteeds een prima uitgangspunt, maar vanaf daar gaat je voedingspatroon verschillen afhankelijk van de fitnessdoelen die je hebt.

Je personal trainer bij D-Healthy kan jou hierbij helpen door het geven van persoonlijk voedingsadvies en lifestyle coaching. Zo haal je nog meer resultaat uit onze personal trainingen.

Flexibele
tijden

Trainen op de dagen en tijden dat het jou uitkomt!

Persoonlijke begeleiding

Samen stellen we jouw doelen op en het pad dat jij hiernaar volgt. We stimuleren je hierbij continu.

Voedingscoaching

Om het beste resultaat te behalen, bieden wij tevens voedings- en lifestylecoaching.

Kosten

Onze personal trainingen zijn al mogelijk vanaf € 52,- per training.

Personal_Trainer_Leiderdorp

Aan de slag met een personal trainer in Leiderdorp?

Kom trainen in onze moderne trainingsstudio

Sta je op het punt om de beslissende stap te zetten richting de allerbeste versie van jezelf? Bij D-Healthy moedigen we je aan om de uitdaging aan te gaan en je persoonlijke doelen te verwezenlijken. Onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden, te motiveren en op de juiste koers te houden tijdens je fitnessreis.

Neem contact met ons op voor een gratis intake bij één van onze personal trainers. Deze zal plaatsvinden in onze trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne apparatuur en materialen. Zet jij de eerste stap naar de beste versie van jezelf?

Personal training of zelf trainen in de gym?

De gym is een geweldige plek waar je voor relatief weinig geld wereld aan trainingsmogelijkheden hebt. Echter heeft de sportschool een groot nadeel; als je niet weet waar je mee bezig bent kan het ook nadelige gevolgen hebben.

Door gebruik te maken van een personal trainer die aan de hand van jouw wensen een persoonlijk trainingsschema kan opstellen zal je helpen om je doelen te behalen en gemotiveerd te blijven. Fitness training met een personal coach is natuurlijk duurder dan zelf sporten in de sportschool, echter is de kans groot dat jouw “goedkope” sportschool abonnement weggegooid geld is. Maar liefst 67% van de sportschool abonnees komt nooit in de sportschool! Daarnaast bereik je de doelen natuurlijk ook sneller met personal trainer.

Met personal training in Leiderdorp zorg jij ervoor dat je geld niet verspild wordt en werk je gericht aan jouw gezondere leefstijl!

Bij D-Healthy is de proeftraining altijd gratis. Wil je daarna bij ons aan de slag, dan stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. Onze personal trainingen starten vanaf €52 euro per training, de exacte kosten hangen af van de duur en het aantal trainingen. Tijdens de proeftraining vertellen we je hier graag meer over, neem contact met ons op voor een gratis intake!

Wij maken een persoonlijk trainingsschema op maat, waardoor onze personal trainingen voor iedereen geschikt zijn. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden en Voorschoten, maar ook vanuit Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden om te trainen. Lees hier de succesverhalen van hen die jou voorgingen!

De personal trainingen geven wij in onze privé trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne trainingsapparatuur en materialen om met jou aan de slag te gaan. Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze professionele personal trainers begeleiden jou persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen.

Zet vandaag de eerste stap richting jouw doel!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor personal training en voedingscoaching in Leiden en omgeving? Onze professionele trainers Django, Glenn, Daan en Tido staan voor je klaar.

Vrijblijvend voedingsadvies of een oriëntatie op onze personal training en mogelijke trainingsschema’s; jij bepaalt waar je wilt beginnen. Wij helpen je jouw trainingsdoelen te bereiken.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en wie weet zien we je snel voor een gratis proeftraining!

Vraag een gratis proeftraining aan!

JE BENT VAN HARTE WELKOM

CONTACT