PERSONAL TRAINER OEGSTGEEST

PERSONAL TRAINER OEGSTGEEST

LATEN WE EEN NIEUWE UITDAGING AANGAAN!

Nieuwe uitdagingen en doelen met betrekking tot fitness aangaan doe je met een personal trainer in Oegstgeest! D-Healthy helpt je graag bij het behalen van deze doelen door vakkundig en vriendelijke begeleiding. D-Healthy beschikt over een professionele en modern uitgeruste trainingsstudio vlakbij Oegstgeest. Wij kunnen helpen bij alle verschillende wensen en doelen, van spiermassa opbouwen tot aan afvallen of de conditie verbeteren. Wij stellen samen met jou een persoonlijk plan op waarbij alles is afgestemd op jou, daarmee kan jij je doelen behalen met behulp van personal training in Oegstgeest.

Wij nodigen je uit voor een gratis kennismakingssessie en intake in onze studio om lekker aan de slag te gaan! 💪

Jouw doelen onze missie!

Onze personal trainers staan voor je klaar

Wil je spiermassa opbouwen of juist je mobiliteit verbeteren? Met onze personal trainers in Oegstgeest kun je gericht aan de slag met je doelen onder begeleiding van een professional. D-Healthy heeft 3 gecertificeerde personal trainers, die alle drie helemaal geobsedeerd zijn met sport, kortom kennis gegarandeerd. Vraag nu je gratis proeftraining aan bij D-Healthy om je doelen uitvoerig te bespreken en de personal trainers te ontmoeten. Aan de hand van jouw doelen maken wij een persoonlijk trainingsschema met haalbare doelen.


Wij verwelkomen je graag in onze trainingsstudio vlakbij Oegstgeest voor je gratis proeftraining!

Voedings- en lifestylecoaching

Een gezonde leefstijl gaat verder dan sporten alleen. Om het meest uit je trainingen te halen, is gezonde voeding van cruciaal belang. Als je meer gaat sporten is het raadzaam om daar ook je voeding op aan te passen. Een goede basis blijft echter belangrijk. In de basis vormt de Schijf van Vijf nogsteeds een prima uitgangspunt, maar vanaf daar gaat je voedingspatroon verschillen afhankelijk van de fitnessdoelen die je hebt.

Je personal trainer bij D-Healthy kan jou hierbij helpen door het geven van persoonlijk voedingsadvies en lifestyle coaching. Zo haal je nog meer resultaat uit onze personal trainingen.

Flexibele
tijden

Trainen op de dagen en tijden dat het jou uitkomt!

Persoonlijke begeleiding

Samen stellen we jouw doelen op en het pad dat jij hiernaar volgt. We stimuleren je hierbij continu.

Voedingscoaching

Om het beste resultaat te behalen, bieden wij tevens voedings- en lifestylecoaching.

Kosten

Onze personal trainingen zijn al mogelijk vanaf € 52,- per training.

Personal_Trainer_Leiderdorp

Aan de slag met een personal trainer in Oegstgeest?

Kom samen met ons trainen in onze moderne trainingsstudio

Neem contact met ons op voor een gratis intake bij één van onze personal trainers. Deze zal plaatsvinden in onze trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne apparatuur en materialen. Zet jij de eerste stap naar de beste versie van jezelf?

Personal training of zelf trainen in de sportschool?

De sportschool is een geweldige plek waar je voor relatief weinig geld wereld aan trainingsmogelijkheden hebt. Echter heeft de sportschool ook nadelen; als je niet weet waar je mee bezig bent is het tamelijk saai te noemen en kan het ook nog eens slecht voor je lichaam zijn doordat er eventueel blessures ontstaan. 

Door gebruik te maken van een personal trainer die aan de hand van jouw wensen een persoonlijk trainingsschema kan opstellen zal je helpen om je doelen te behalen en gemotiveerd te blijven. Trainen met een personal trainer is natuurlijk duurder dan zelf sporten in de sportschool, echter is de kans groot dat jouw “goedkope” sportschool abonnement weggegooid geld is. Maar liefst 67% van de sportschool abonnees komt nooit in de sportschool!

Met personal training in Oegstgeest zorg jij ervoor dat je geld niet verspild wordt en een gezond lichaam centraal staat.

Bij D-Healthy is de proeftraining altijd gratis. Wil je daarna bij ons aan de slag, dan stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. Onze personal trainingen starten vanaf €52 euro per training, de exacte kosten hangen af van de duur en het aantal trainingen. Tijdens de proeftraining vertellen we je hier graag meer over, neem contact met ons op voor een gratis intake!

Wij maken een persoonlijk trainingsschema op maat, waardoor onze personal trainingen voor iedereen geschikt zijn. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden en Voorschoten, maar ook vanuit Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden om te trainen. Lees hier de succesverhalen van hen die jou voorgingen!

De personal trainingen geven wij in onze privé trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne trainingsapparatuur en materialen om met jou aan de slag te gaan. Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze professionele personal trainers begeleiden jou persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen.