PERSONAL TRAINER OEGSTGEEST

PERSONAL TRAINER OEGSTGEEST

LATEN WE EEN NIEUWE UITDAGING AANGAAN!

Behaal al je gezondheidsdoelen met de deskundige begeleiding van een personal trainer in Oegstgeest! Bij D-Healthy staan we klaar om je te ondersteunen op je pad naar succes, met toegewijde en vriendelijke begeleiding die is afgestemd op jouw individuele behoeften. In onze ultramoderne trainingsstudio, strategisch gelegen nabij Oegstgeest, bieden wij een professionele omgeving waarin jij kunt werken aan diverse doelen, variërend van het opbouwen van spiermassa tot het verbeteren van je conditie of het verliezen van gewicht.

Samen met jou stellen we een op maat gemaakt trainingsplan op, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en doelen. Wij willen je graag uitnodigen voor een kosteloze proeftraining en intake in onze studio. Tijdens deze sessie krijg je de kans om de sfeer te proeven en te ontdekken hoe onze persoonlijke aanpak jou kan helpen om je doelen te bereiken. Laten we samen aan de slag gaan en de weg naar een gezonder en fitter leven inslaan! 💪

Jouw doelen onze missie!

Onze personal trainers staan voor je klaar

Wil je jouw spiermassa vergroten of werk je liever aan het verbeteren van je mobiliteit? Bij onze personal trainers in Oegstgeest ben je in goede handen om doelgericht aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen, allemaal onder begeleiding van ervaren professionals. D-Healthy beschikt over vijf gecertificeerde personal trainers, stuk voor stuk gepassioneerd door sport en boordevol kennis. Je bent dus verzekerd van deskundige begeleiding.

Bij D-Healthy begrijpen we dat elke persoon unieke doelen en behoeften heeft. Daarom nodigen we je uit om nu een gratis proeftraining aan te vragen. Tijdens deze sessie bespreken we uitgebreid jouw doelstellingen en krijg je de kans om onze personal trainers persoonlijk te ontmoeten. Op basis van jouw doelen stellen we een op maat gemaakt trainingsschema op met realistische en haalbare doelen.

We heten je van harte welkom in onze goed uitgeruste trainingsstudio, gelegen nabij Oegstgeest, voor jouw gratis proeftraining. Ontdek wat D-Healthy voor jou kan betekenen en zet de eerste stap naar een gezonder en fitter leven!

Voedings- en lifestylecoaching

Een gezonde levensstijl strekt zich verder uit dan enkel sporten. Naast regelmatige lichaamsbeweging is gezonde voeding van essentieel belang om het maximale uit je trainingen te halen. Wanneer je je inspanningen in de sportschool verhoogt, is het raadzaam om ook aandacht te besteden aan je voedingsgewoonten. Hoewel de Schijf van Vijf nog steeds een uitstekend uitgangspunt vormt, dient je voedingspatroon aangepast te worden op basis van je specifieke fitnessdoelen.

Bij D-Healthy staat jouw persoonlijke trainer klaar om je te begeleiden bij het optimaliseren van je voeding en levensstijl. Door middel van individueel voedingsadvies en lifestyle coaching word je op maat ondersteund, waardoor je nog betere resultaten kunt behalen uit onze personal trainingen. Onze professionals begrijpen dat een gepersonaliseerde benadering cruciaal is om jouw specifieke doelen te bereiken. Samen werken we aan het creëren van een gezonde levensstijl die perfect aansluit op jouw fitnessambities.

Flexibele
tijden

Trainen op de dagen en tijden dat het jou uitkomt!

Persoonlijke begeleiding

Samen stellen we jouw doelen op en het pad dat jij hiernaar volgt. We stimuleren je hierbij continu.

Voedingscoaching

Om het beste resultaat te behalen, bieden wij tevens voedings- en lifestylecoaching.

Kosten

Onze personal trainingen zijn al mogelijk vanaf € 52,- per training.

Personal_Trainer_Leiderdorp

Aan de slag met een personal trainer in Oegstgeest?

Kom samen met ons trainen in onze moderne trainingsstudio

Neem gerust contact met ons op om een kosteloze intake te plannen met één van onze ervaren personal trainers. De intake zal plaatsvinden in onze state-of-the-art trainingsstudio, gelegen aan de Rooseveltstraat in het bruisende Leiden. In onze studio maken we gebruik van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige materialen, zodat jij kunt profiteren van een optimale trainingservaring.

Wacht niet langer en investeer in jouw welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Personal training of zelf trainen in de sportschool?

De sportschool is een geweldige plek waar je voor relatief weinig geld wereld aan trainingsmogelijkheden hebt. Echter heeft de sportschool ook nadelen; als je niet weet waar je mee bezig bent is het tamelijk saai te noemen en kan het ook nog eens slecht voor je lichaam zijn doordat er eventueel blessures ontstaan. 

Door gebruik te maken van een personal trainer die aan de hand van jouw wensen een persoonlijk trainingsschema kan opstellen zal je helpen om je doelen te behalen en gemotiveerd te blijven. Trainen met een personal trainer is natuurlijk duurder dan zelf sporten in de sportschool, echter is de kans groot dat jouw “goedkope” sportschool abonnement weggegooid geld is. Maar liefst 67% van de sportschool abonnees komt nooit in de sportschool!

Met personal training in Oegstgeest zorg jij ervoor dat je geld niet verspild wordt en een gezond lichaam centraal staat.

Bij D-Healthy is de proeftraining altijd gratis. Wil je daarna bij ons aan de slag, dan stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. Onze personal trainingen starten vanaf €52 euro per training, de exacte kosten hangen af van de duur en het aantal trainingen. Tijdens de proeftraining vertellen we je hier graag meer over, neem contact met ons op voor een gratis intake!

Wij maken een persoonlijk trainingsschema op maat, waardoor onze personal trainingen voor iedereen geschikt zijn. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden en Voorschoten, maar ook vanuit Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden om te trainen. Lees hier de succesverhalen van hen die jou voorgingen!

De personal trainingen geven wij in onze privé trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne trainingsapparatuur en materialen om met jou aan de slag te gaan. Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze professionele personal trainers begeleiden jou persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen.