ONZE TRAININGSLOCATIE

PERSONAL TRAINING IN LEIDEN

D-Healthy en de locatie

Bij D-Healthy begrijpen we dat een gezonde levensstijl, de sporttrainingen en jou omgeving essentieel zijn voor het bereiken van jouw persoonlijke fitnessdoelen. Onze trainingslocatie is speciaal ontworpen om een optimale omgeving te bieden waarbij geen enkel doel niet behaald kan worden.

Onze trainingsruimte van meer dan 150 vierkante meter is voorzien van ultramoderne apparatuur en biedt een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten of een doorgewinterde atleet die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen, onze ervaren personal trainers staan voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren!

Waarom de trainingslocatie van
D-Healthy onderscheidend is!

Geen doel is te ambitieus

Wat onze trainingslocatie echt onderscheidt, zijn niet de materialen of het apparatuur, het zijn de mensen en de persoonlijke benadering die wij bieden. Bij D-Healthy geloven we in maatwerk en stellen we een trainingsprogramma op dat perfect aansluit bij jouw individuele behoeften, doelen en fysieke mogelijkheden. Onze trainers zullen samen met jou werken aan het ontwikkelen van een training routine die niet alleen effectief is, maar ook leuk en uitdagend.

Daarnaast bieden we bij D-Healthy ook de mogelijkheid om buiten te sporten. Frisse lucht en de natuurlijke omgeving kunnen een verfrissende en stimulerende ervaring bieden tijdens het trainen. We organiseren regelmatig outdoor trainingssessies bij ons op het terrein, variërend van intensieve bootcamps tot 1-op-1 trainingen.

IEDEREEN IS WELKOM IN ONZE TRAININGSLOCATIE

Conclusie

Of je nu binnen traint in onze goed uitgeruste faciliteit of liever de voorkeur geeft aan een workout in de buitenlucht, bij D-Healthy hebben we de juiste opties beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen. We combineren het beste van beide werelden; de faciliteiten en expertise van onze trainers en trainingslocatie en het genieten van buiten sporten. 

Onze trainingslocatie is gunstig gelegen op een makkelijk gelegen industrieterrein in Leiden, met gemakkelijke toegang en voldoende parkeergelegenheid. We streven ernaar om een gastvrije en inspirerende omgeving te creëren waarin jij je op je gemak voelt en jezelf kunt uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

zet vandaag de stap naar een Gezamenlijk doel!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor personal training en voedingscoaching in Leiden en omgeving? Onze professionele trainers Django, Glenn, Daan en Tido staan voor jou en jouw bedrijf klaar.

Aarzel dus niet en neem contact met ons op om een vrijblijvende proeftraining aan te vragen bij jullie op locatie of bij ons in onze trainingsstudio.

Gezamenlijk bereiken we jullie gezondheidsdoelen!

Vraag een gratis proeftraining aan!

JE BENT VAN HARTE WELKOM

CONTACT

× Hoe kan ik je helpen?