[trustindex no-registration=google]

Vacature Personal Trainer

Personal Trainer Leiden

Zet jij de eerste stap?

Bij D-Healthy zijn we toegewijd aan het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl om het welzijn van individuen te verbeteren. Als een vooruitstrevende PT-Studio, hechten we waarde aan persoonlijke groei en bieden we op maat gemaakte ondersteuning om onze cliënten te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Ons team van gepassioneerde experts is gericht op het inspireren van positieve veranderingen door middel van deskundige begeleiding en oprechte betrokkenheid.

Uitbreiding van het team is altijd mogelijk, hoewel we niet actief op zoek naar een personal trainer. Wij geloven in het potentieel van getalenteerde individuen om ons team te versterken. Als ervaren en enthousiaste Personal Trainer, begrijp je het belang van het bevorderen van zowel fysieke als mentale gezondheid. Je hebt een bewezen staat van dienst in het creëren van op maat gemaakte trainingsprogramma’s en het inspireren van cliënten om hun volledige potentieel te bereiken.

Zet vandaag de eerste stap richting jouw doel!

Als jij gelooft dat jouw passie en expertise een waardevolle aanvulling kunnen zijn op D-Healthy, nodigen we je uit om ons te verrassen. Stuur dan een open sollicitatie met je cv en een beknopte motivatie waarin je uitlegt waarom je graag bij ons zou willen werken naar info@d-healthy.nl of via het formulier hiernaast. Hoewel we op dit moment niet actief zoeken, staan we altijd open voor getalenteerde individuen die ons team kunnen versterken.

Solliciteer nu!

JE BENT VAN HARTE WELKOM

CONTACT

× Hoe kan ik je helpen?