PERSONAL TRAINING VOOR SENIOREN IN LEIDEN

SENIOREN PERSONAL TRAINING IN LEIDEN

D-Healthy helpt mensen gezond ouder worden

Bij D-Healthy begrijpen we dat het behouden van een gezonde levensstijl en het genieten van een actief leven van cruciaal belang zijn, ongeacht je leeftijd. Daarom zijn we er trots op om speciaal ontworpen personal training voor senioren aan te bieden in Leiden. Onze deskundige trainers zijn toegewijd aan het helpen van ouderen bij het verbeteren van hun algehele welzijn, het vergroten van de mobiliteit en het behouden van een vitaal leven. En bovenal maken we graag plezier wat voor een hoop dosis extra geluk zorgt!

Waarom kiezen voor onze personal training voor senioren?​

Individuele aanpak

Bij D-Healthy begrijpen we dat iedereen unieke behoeften en doelen heeft. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak aan, waarbij we rekening houden met jouw specifieke fysieke conditie, eventuele beperkingen en doelstellingen. Onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen volledig zijn afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden. Of je nu net begint met fitness of al ervaring hebt, we passen de training aan op jouw niveau, zodat je op een veilige en effectieve manier vooruitgang kunt boeken.

Ervaren trainers

Onze trainers zijn ervaren professionals met expertise in het werken met onder andere senioren. Ze hebben diepgaande kennis van de fysieke veranderingen die zich voordoen naarmate we ouder worden en weten hoe ze veilige en effectieve oefeningen kunnen aanbieden die passen bij jouw niveau. Ze bieden begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces, zodat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Onze trainers zijn niet alleen gericht op het verbeteren van jouw fysieke gezondheid, maar ook op het bevorderen van een positieve mindset en het stimuleren van jouw zelfvertrouwen en zoals eerder ook beloofd, draait het ook om plezier maken.

Gevarieerde trainingen

Onze personal trainingssessies voor senioren omvatten een breed scala aan oefeningen en activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen. We combineren functionele training, lichaamsgewicht oefeningen en lichte weerstandstraining om je te helpen je dagelijkse activiteiten met gemak uit te voeren en de kans op blessures te verminderen. Onze trainingen zijn divers en stimulerend, waardoor je plezier beleeft aan het bewegen en gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken. We passen de oefeningen aan jouw behoeften aan en houden rekening met eventuele lichamelijke beperkingen, zodat je veilig en effectief kunt trainen.

Nog enkele redenen!

Sociale interactie

Bij D-Healthy hechten we veel waarde aan de sociale aspecten van fitness. Onze trainingssessies bieden een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en gelijkgestemde individuen te leren kennen. We creëren een ondersteunende en positieve omgeving waarin je je op je gemak voelt en kunt genieten van het trainen met anderen. Onze groepstrainingen bevorderen niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook de sociale verbinding en het gevoel van gemeenschap. Je zult merken dat je niet alleen werkt aan je eigen welzijn, maar ook vriendschappen sluit en plezier hebt tijdens de trainingssessies.

Resultaatgericht

Onze personal trainers zijn vastberaden om je te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu je kracht wilt vergroten, gewicht wilt verliezen, je energieniveau wilt verhogen of gewoon wilt genieten van een gezondere levensstijl, we zullen samenwerken om een plan op maat te maken dat perfect bij jou past. We volgen je voortgang op de voet en passen de trainingen aan naarmate je sterker en fitter wordt. Onze trainers zijn er om je te motiveren, te inspireren en te ondersteunen bij elke stap op jouw fitnessreis.

GRATIS PROBEREN

Vrijblijvende proeftraining

Bij D-Healthy geloven we dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om fit, gezond en gelukkig te zijn. Onze personal training voor senioren in Leiden helpt je om op een veilige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt, gestimuleerd wordt en voldoening haalt uit het behalen van jouw persoonlijke doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jezelf het geschenk van een vitaal en actief leven!

Veelgestelde vragen

Door de aanpak op maat van onze personal trainers, kan iedereen bij D-Healthy terecht. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden, maar ook in Voorschoten, Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden voor een gezonde leefstijl. De succesverhalen liegen er niet om; bij D-Healthy werk je met plezier aan jouw fitheid!

Onze professionele personal trainers begeleiden jou persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen.

De personal trainingen vinden plaats in onze moderne privé trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Wij sporten in een ruimte van 150 vierkante meter met maximaal drie trainers tegelijk. De ruimte is zo ingedeeld dat we op een prettige afstand van elkaar kunnen sporten. De 1,5 meter-regel kan dan ook met gemak worden gewaarborgd.

We snappen dat je nieuwsgierig bent naar de kosten. De eerste proeftraining met onze personal trainer is in ieder geval gratis, en geheel vrijblijvend natuurlijk. Wil je na de gratis proeftraining aan de slag bij ons, dan kijken we samen naar jouw persoonlijke doelstellingen en stellen een programma op. De kosten zijn dan ook afhankelijk van het programma en het aantal trainingen, maar starten vanaf €52 euro per training. Trainen bij D-Healthy is altijd flexibel, je kunt starten en stoppen wanneer je wilt. We zien je graag op een gratis intake in onze trainingsstudio om je meer te vertellen. Neem hiervoor contact met ons op voor een afspraak!

zet vandaag de stap naar een Gezamenlijk doel!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor personal training en voedingscoaching in Leiden en omgeving? Onze professionele trainers Django, Glenn, Daan en Tido staan voor jou en jouw bedrijf klaar.

Aarzel dus niet en neem contact met ons op om een vrijblijvende proeftraining aan te vragen bij jullie op locatie of bij ons in onze trainingsstudio.

Gezamenlijk bereiken we jullie gezondheidsdoelen!

Vraag een gratis proeftraining aan!

JE BENT VAN HARTE WELKOM

CONTACT

BEZOEK ONS

2321 BM, ROOSEVELTSTRAAT 18QY,
LEIDEN

BEL ONS

× Hoe kan ik je helpen?