ONZE TRAINERS

ECHTE PROFESSIONALS

Daan

TRAINER

Mijn naam is Daan van Kooij, woonachtig in Voorschoten. In mijn leven heb ik al vele sporten beoefend, zoals judo, zwemmen, voetbal en skiën. Mijn passie ligt echter bij het begeleiden en motiveren van mensen in de sportschool. Het zien van de progressie die samen met mij wordt behaald, dat geeft mij het plezier en de motivatie om hiermee door te gaan. Met mijn jarenlange kennis en ervaring zorg ik ervoor dat uw doel op een verantwoorde en effectieve manier wordt behaald. Hierbij staat uw gezondheid (en uiteraard plezier) centraal!

Daan

TRAINER

daan-trainer
django-trainer

Django

TRAINER

Mijn naam is Django Vink, net als Daan woonachtig in Voorschoten. Al vanaf mijn vijftiende sta ik in de sportschool, waarna ik ben gevraagd om van mijn hobby mijn beroep te maken. Na jaren als fitnessinstructeur en personal trainer is het nu tijd voor een volgende stap: een eigen personal trainingsstudio in Leiden! Samen met Daan en Glenn sta ik klaar om u te begeleiden richting de beste versie van uzelf. Hard werken is hiervoor de basis, maar tijdens het sporten ben ik zeker in voor wat humor! Naast personal trainer ben ik ook opgeleid tot sportmasseur. Een verantwoorde begeleiding is mij wel toevertrouwd.

Django

TRAINER

Glenn

TRAINER

Mijn naam is Glenn Stremme. Ik ben woonachtig in Alphen aan den Rijn. Vrijwel mijn hele leven ben ik al bezig met allerlei takken van sport. Na mijn opleiding Sport en bewegen ben ik gaan werken als fitnessinstructeur. Ik vond hier te weinig uitdaging in en kwam erachter dat ik het 1-op-1 begeleiden vele malen interessanter vind. Doordat je samen naar een doel werkt en gaandeweg steeds meer verbeteringen en progressie ziet. Elk persoon is anders en heeft op zijn of haar manier passende begeleiding nodig. Het is aan mij om de juiste manier te vinden waarop we effectief, veilig en vooral met plezier het allerbeste eruit kunnen halen. Nu, vele jaren later, werk ik met veel plezier bij D-Healthy Leiden en sta ik klaar om hier effectieve en ook zeker leuke personal trainingen aan te bieden.

Glenn

TRAINER

glenn-trainer

OVER ONS

DE BALANS TUSSEN FIT ZIJN, GEZOND LEVEN EN PLEZIER HEBBEN

D-Healthy is opgericht door Django en Daan. Wij zijn twee ervaren personal trainers met moderne kennis. Onze focus ligt op spierverstevigende oefeningen, waardoor jij je in het dagelijks leven fitter voelt. Deze persoonlijke ontwikkeling gebeurt in Leiden, waar je op afspraak kunt werken aan een levensstijlverandering. Qua voeding werken wij niet met standaard voedingsschema’s, maar kijken wij naar uw huidige situatie en passen deze aan naar wens.

Trainingsstudio-D-Healthy
Personal_Training_D_Healthy

ONZE MISSIE

HAPPY HEALTHY LIFE

Vanuit onze coaching en training zorgen wij voor een levensstijl verandering. Wij kiezen voor deze werkwijze omdat deze manier zorgt voor een blijvend resultaat. Kortom, trainen bij D-Healthy is niet enkel fijn voor dat uurtje dat je bij ons bent, maar zal jou de gehele ook de rest van de week een fitter en fijner gevoel opleveren! Gun jij het jezelf om (nog) lekkerder in je vel te zitten? Start dan nu met trainen bij ons!

Personal_Training_D_Healthy

JE BENT VAN HARTE WELKOM

CONTACT

BEZOEK ONS

2321 BM, ROOSEVELTSTRAAT 18QY,
LEIDEN

BEL ONS