PERSONAL TRAINER WASSENAAR

PERSONAL TRAINER WASSENAAR

Laten we samen gaan sporten!

Samen het sport avontuur aangaan met een personal trainer in Wassenaar? Bij D-Healthy zetten wij ons graag in om jou tijdens dit sport avontuur te begeleiden! D-healthy beschikt over een professioneel en modern uitgeruste trainingsstudio vlakbij Wassenaar, daar helpen wij mensen om het uiterste uit henzelf te halen! Bij ons is geen één doel onhaalbaar, van afvallen of spiermassa opbouwen tot aan de algemene conditie werken, bij ons helpen we met alles! We maken samen een persoonlijk plan waarbij jouw doelen centraal staan.

Wij nodigen je graag uit in onze training studio vlakbij Wassenaar voor een gratis kennismakingssessie en intake!

Jouw sportdoelstellingen centraal zetten!

Onze personal trainers staan voor je klaar

De personal trainers van D-Healthy staan voor je klaar om jouw doelen met elkaar te behalen. Wil je bijvoorbeeld weer fit de trap op kunnen lopen of in totaal 5 kilometer kunnen hardlopen? Bij D-healhty is niks onmogelijk! Wij nodigen je uit om een gratis proeftraining te komen doen vlakbij Wassenaar, daar bespreken uitvoerig de doelen en kunnen we elkaar leren kennen. Aan de hand van de informatie uit onze intake maken we een persoonlijk trainingsschema met workouts die uitdagend zijn maar wel haalbaar.

Verschillende mensen hebben verschillende doelen, maar bij D-Healthy is geen enkele doel onhaalbaar. Wil je bijvoorbeeld je mobiliteit verbeteren of heb je een mooie sportuitdaging voor ogen? De personal trainers helpen je graag om je dromen te verwezenlijken. Vraag nu je gratis proeftraining aan bij D-Healthy om je doelen uitvoerig te bespreken tijdens de intake. Aan de hand van jouw doelen maken wij een persoonlijk trainingsschema met haalbare workouts.

Wij verwelkomen je graag in onze trainingsstudio vlakbij Wassenaar voor je gratis proeftraining!

Voedings- en lifestylecoaching

Sporten is niet het enige voor een gezonde levensstijl. Om jouw prestaties, het herstel en de resultaten te maximaliseren is goede voeding van essentieel belang. Hoe meer je sport hoe groter het belang is om de voeding hierop aan te passen. Zo is het verstandig om bijvoorbeeld meer eiwitten te eten en het herstel te bevorderen. Alleen een goede basis blijft cruciaal, de Schijf van Vijf vormt nog steeds een prima uitgangspunt, maar vanaf daar gaat het voedingspatroon verschillen, afhankelijk van de fitnessdoelen die je hebt.  

Je personal trainer bij D-Healthy kan jou hierbij helpen door het geven van persoonlijk voedingsadvies en lifestyle coaching. Zo haal je nog meer resultaat uit onze personal trainingen.

Flexibele
tijden

Trainen op de dagen en tijden dat het jou uitkomt!

Persoonlijke begeleiding

Samen stellen we een trainings- en voedingsplan op waarbij jouw wensen centraal staan.

Goede faciliteiten

D-healthy beschikt over een trainingsruimte met goede apparatuur, geen training is saai!

Kosten

Onze personal trainingen zijn al mogelijk vanaf € 52,- per training.

Personal_Trainer_Leiderdorp

Aan de slag met een personal trainer in Wassenaar?

Kom trainen in onze moderne trainingsstudio

Wij hebben moderne training apparaten en trainingsruimte tot onze beschikking, dat geeft ons de mogelijkheid om onze kennis en kunde optimaal in te zetten voor jouw resultaat! Neem contact met ons op voor een gratis intake met één van onze gecertificeerde personal trainers. De trainingen zullen plaatsvinden in onze locatie aan de Rooseveltstraat in Leiden. Ga jij samen met ons sporten en jouw doelen halen, neem vrijblijven contact op?

Personal training of zelf trainen in de sportschool?

Voor lang niet iedereen is sporten in de sportschool de ideale plek. Het is een geweldige plek als je voor relatief weinig geld beschikking wilt hebben over tal van trainingsmogelijkheden. Maar men vergeet vaak dat je  alleen maar apparatuur er niet bent, wat nog veel belangrijker is is wat voor oefeningen en bewegingen je uitvoert met de verschillende trainingsmogelijkheden. De sportschool kan ook een gevaarlijke plek zijn omdat een gebrek aan kennis van oefeningen en bewegingen je ook blessures kan opleveren, wij adviseren dan ook altijd om een professional mee te laten kijken.   

Door gebruik te maken van een personal trainer die aan de hand van jouw wensen een persoonlijk trainingsschema kan opstellen zal je helpen om je doelen te behalen en gemotiveerd te blijven. Trainen met een personal trainer is natuurlijk duurder dan zelf sporten in de sportschool, echter is de kans groot dat jouw “goedkope” sportschool abonnement weggegooid geld is. Maar liefst 67% van de sportschool abonnees komt nooit in de sportschool!

Met personal training in Wassenaar zorg jij ervoor dat je geld niet verspild wordt en een gezond lichaam centraal staat.

Wij bieden altijd een gratis proeftraining aan! Daardoor kan je kijken of er een klik is en of personal training bij je past. Wil je daarna verder bij ons aan de slag, dan stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. De basisprijs voor onze personal trainingen starten vanaf €52 euro per training, de exacte kosten kunnen iets afwijken afhankelijk van de duur en aantal trainingen. Tijdens de proeftraining kan je alles vragen en zullen we je hier meer over vertellen, neem contact met ons op voor een gratis intake!

Wij maken een persoonlijk trainingsschema op maat, waardoor onze personal trainingen voor iedereen geschikt zijn. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden en Voorschoten, maar ook vanuit Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden om te trainen. Lees hier de succesverhalen van hen die jou voorgingen!

De personal trainingen geven wij in onze privé trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne trainingsapparatuur en materialen om met jou aan de slag te gaan. Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze professionele personal trainers begeleiden jou persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen!