PERSONAL TRAINER VOORSCHOTEN

PERSONAL TRAINER VOORSCHOTEN

ZET JIJ DE EERSTE STAP?

Ben je op zoek naar een personal trainer in Voorschoten die je kan helpen je sportdoelen te bereiken? Zoek niet verder, want bij D-Healthy ben je aan het juiste adres. Wij zijn een toegewijd team van professionals met een passie voor gezondheid en fitness. Onze trainingsstudio, gelegen vlakbij Voorschoten, is speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke doelen.

Bij D-Healthy begrijpen we dat iedereen uniek is, met verschillende fitnessniveaus, lichaamsbouw en doelstellingen. Daarom bieden wij maatwerktrainingen aan die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt aannemen, onze ervaren personal trainers staan klaar om je te begeleiden om jouw doelstellingen te behalen!

Bij D-Healthy streven we niet alleen naar fysieke transformatie, maar ook naar het bevorderen van een gezonde mindset. Onze personal trainers fungeren als jouw coach, mentor en supporter, en helpen je niet alleen met trainingssessies, maar ook met voedingsadvies en lifestyle-begeleiding.

Als je nieuwsgierig bent naar wat D-Healthy voor jou kan betekenen, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek en een gratis intake in onze studio. Tijdens deze sessie leren we jou beter kennen, bespreken we je doelen en maken we een op maat gemaakt plan om jou te helpen deze doelen te bereiken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze studio en samen te werken aan een gezonder en fitter leven.

personal-trainer-voorschoten

Aan de slag met jouw doelen?

Onze personal trainers staan voor je klaar

Ga jij aan de slag met een personal trainer in Voorschoten? Wil je meer spiermassa opbouwen of juist afvallen? Tijdens de intake bespreken we je doelen uitvoerig en stellen we een persoonlijk trainingsschema op. De personal trainers kunnen je helpen met de volgende doelen:

– afvallen.
– spiermassa kweken.
– Een marathon rennen.
– Gewicht aan komen.
– Fitter worden.
– Zonder blessure kunnen sporten.
– De algemene conditie verbeteren zodat geen trap meer moeilijk is. 
– Pijnvrij sporten. 

Maar eigenlijk is geen uitdaging te groot. We gaan graag met je aan de slag, kom je langs voor een vrijblijvende intake?

Sporten met een personal trainer in Voorschoten

Onze personal trainers staan klaar om met jou aan een gezonde leefstijl te werken. Je kunt bij ons altijd een gratis proeftraining volgen om te kijken of personal training iets voor jou is. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, stellen we samen een persoonlijk trainingsschema op om jouw doelen te halen.

Voedings- en lifestylecoaching

Om het meeste uit je trainingen te halen, is gezonde voeding cruciaal. D-Healthy kan jou ook persoonlijk voedingsadvies en lifestyle coaching geven. Zo boek je optimaal resultaat met onze personal trainingen.

Flexibele tijden

Trainen op de dagen en tijden dat het jou uitkomt!

Persoonlijke begeleiding

Samen stellen we jouw doelen op en het pad dat jij hiernaar volgt. We stimuleren je hierbij continu.

Voedingscoaching

Om het beste resultaat te behalen, bieden wij tevens voedings- en lifestylecoaching.

Kosten

Onze personal trainingen zijn al mogelijk vanaf € 52,- per training.

Personal_Trainer_Leiderdorp

Aan de slag met een personal trainer in Voorschoten?

Kom trainen in onze moderne trainingsstudio

Onze trainingsstudio is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en biedt een comfortabele en motiverende omgeving om te trainen. We geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en daarom werken we uitsluitend met kleine groepen, duo trainingen of individuele sessies. Dit stelt ons in staat om jouw vorderingen nauwlettend in de gaten te houden, je te motiveren en waar nodig aanpassingen te maken aan je trainingsprogramma.

Neem contact met ons op voor een gratis intake bij één van onze personal trainers. Deze zal plaatsvinden in onze trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne apparatuur en materialen. Zet jij de eerste stap naar de beste versie van jezelf?

Bij D-Healthy is de proeftraining altijd gratis. Wil je daarna bij ons aan de slag, dan stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. Onze personal trainingen starten vanaf €52 euro per training, de exacte kosten hangen af van de duur en het aantal trainingen. Tijdens de proeftraining vertellen we je hier graag meer over, neem contact met ons op voor een gratis intake!

Wij maken een persoonlijk trainingsschema op maat, waardoor onze personal trainingen voor iedereen geschikt zijn. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden en Voorschoten, maar ook vanuit Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden om te trainen. Lees hier de succesverhalen van hen die jou voorgingen!

De personal trainingen geven wij in onze privé trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne trainingsapparatuur en materialen om met jou aan de slag te gaan. Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze professionele personal trainers begeleiden jou persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen.

Zet vandaag de eerste stap richting jouw doel!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor personal training en voedingscoaching in Leiden en omgeving? Onze professionele trainers Django, Glenn, Daan en Tido staan voor je klaar.

Vrijblijvend voedingsadvies of een oriëntatie op onze personal training en mogelijke trainingsschema’s; jij bepaalt waar je wilt beginnen. Wij helpen je jouw trainingsdoelen te bereiken.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en wie weet zien we je snel voor een gratis proeftraining!

Vraag een gratis proeftraining aan!

JE BENT VAN HARTE WELKOM

CONTACT