PERSONAL TRAINER ZOETERWOUDE

PERSONAL TRAINER ZOETERWOUDE

SAMEN DE UITDAGING AANGAAN?

Samen jouw fitness avontuur met een personal trainer in Zoeterwoude starten? Bij D-Healthy zetten wij ons graag in om jou bij dit avontuur te begeleiden!
 D-healthy beschikt over een professioneel en modern uitgeruste trainingsstudio vlakbij Zoeterwoude waar wij altijd staan te springen om mensen het uiterste uit henzelf te laten halen. Alle doelen zijn haalbaar, of het nou gaat om afvallen, spiermassa opbouwen of aan de algehele conditie werken, bij ons is alles mogelijk! Samen stellen we een persoonlijk plan op waarin jouw doelen centraal staan.

Wij nodigen je graag uit in onze trainingsstudio voor een gratis kennismakingssessie en intake! 

Jouw doelen centraal zetten!

Onze personal trainers staan voor je klaar

Verschillende mensen hebben verschillende doelen, maar bij D-Healthy is geen enkele doel onhaalbaar. Wil je bijvoorbeeld je mobiliteit verbeteren of heb je een mooie sportuitdaging voor ogen? De personal trainers helpen je graag om je dromen te verwezenlijken. Vraag nu je gratis proeftraining aan bij D-Healthy om je doelen uitvoerig te bespreken tijdens de intake. Aan de hand van jouw doelen maken wij een persoonlijk trainingsschema met haalbare workouts.

De personal trainers in Zoeterwoude verwelkomen je graag in onze trainingsstudio voor je gratis proeftraining!

Voedings- en lifestylecoaching

Een gezonde leefstijl gaat verder dan sporten alleen. Om het meest uit je trainingen te halen, is gezonde voeding van cruciaal belang. Als je meer gaat sporten is het raadzaam om daar ook je voeding op aan te passen. Een goede basis blijft echter belangrijk. In de basis vormt de Schijf van Vijf nog steeds een prima uitgangspunt, maar vanaf daar gaat je voedingspatroon verschillen afhankelijk van de fitnessdoelen die je hebt.

Je personal trainer bij D-Healthy kan jou hierbij helpen door het geven van persoonlijk voedingsadvies en lifestyle coaching. Zo haal je nog meer resultaat uit onze personal trainingen.

Flexibele
tijden

Trainen op de dagen en tijden dat het jou uitkomt!

Persoonlijke begeleiding

Samen stellen we een trainings- en voedingsplan op waarbij jouw wensen centraal staan.

Goede faciliteiten

D-healthy beschikt over een trainingsruimte met goede apparatuur, geen training is saai!

Kosten

Onze personal trainingen zijn al mogelijk vanaf € 52,- per training.

Personal_Trainer_Leiderdorp

Aan de slag met een personal trainer in Zoeterwoude?

Kom trainen in onze moderne trainingsstudio

Bij D-Healthy beschikken wij over een moderne trainingsruimte. Dat biedt ons de mogelijkheid om te variëren in het aanbod waardoor trainingen creatief blijven. Zo zal de training bij ons dus niet saai zijn. Neem contact met ons op voor een gratis intake met één van onze gecertificeerde personal trainers. De trainingen zullen plaatsvinden in onze locatie aan de Rooseveltstraat in Leiden. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om alles uit jezelf te halen?

Personal training of zelf trainen in de sportschool?

De sportschool is een geweldige plek waar je voor relatief weinig geld een wereld aan trainingsmogelijkheden hebt. Echter heeft de sportschool ook nadelen; als je niet weet waar je mee bezig bent is het tamelijk saai te noemen en kan het ook nog eens slecht voor je lichaam zijn doordat er eventueel blessures ontstaan. 

Door gebruik te maken van een personal trainer die aan de hand van jouw wensen een persoonlijk trainingsschema kan opstellen zal je helpen om je doelen te behalen en gemotiveerd te blijven. Trainen met een personal trainer is natuurlijk duurder dan zelf sporten in de sportschool, echter is de kans groot dat jouw “goedkope” sportschool abonnement weggegooid geld is. Maar liefst 67% van de sportschool abonnees komt nooit in de sportschool!

Met personal training in Zoeterwoude zorg jij ervoor dat je geld niet verspild wordt en een gezond lichaam centraal staat.

Wij bieden altijd een gratis proeftraining aan! Daardoor kan je kijken of er een klik is en of personal training bij je past. Wil je daarna verder bij ons aan de slag, dan stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. De basisprijs voor onze personal trainingen starten vanaf €52 euro per training, de exacte kosten kunnen iets afwijken afhankelijk van de duur en aantal trainingen. Tijdens de proeftraining kan je alles vragen en zullen we je hier meer over vertellen, neem contact met ons op voor een gratis intake!

Wij maken een persoonlijk trainingsschema op maat, waardoor onze personal trainingen voor iedereen geschikt zijn. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden en Voorschoten, maar ook vanuit Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden om te trainen. Lees hier de succesverhalen van hen die jou voorgingen!

De personal trainingen geven wij in onze privé trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne trainingsapparatuur en materialen om met jou aan de slag te gaan. Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze professionele personal trainers begeleiden jou persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen!