SUCCESVERHALEN

ZIJ GINGEN JE VOOR

EEN GEZONDE LEVENSSTIJL DANKZIJ PERSONAL TRAINING

Personal_Training_Sandra

"Personal training was de beste keuze in jaren"

“Ik was ook zo’n persoon die iedere keer weer vol goede moed naar de sportschool ging. Wat zou het fijn zijn als ik fitter, slanker en sterker ben, dacht ik altijd. Maar na een aantal keer het eentonige schema voor de fitnessapparaten te hebben afgewerkt kwamen de excuses alweer. Geen zin, geen puf. En om eerlijk te zijn, er is ook helemaal niets aan. Tot mij personal training werd aangeraden.

Enigszins sceptisch begon ik aan de sessies, maar er ging een wereld voor mij open. Trouw ging ik twee keer per week met de afwisselende oefeningen. En het had effect. Ik werd fitter en fitter. Wat ik zo bijzonder vond: ik had amper spierpijn, terwijl ik altijd tot het gaatje ging.

Eindelijk geen zinloos getrek aan gewichten meer, waardoor ik het inmiddels al twintig maanden volhoud. Ik kan weer skiën en fietsen met vrienden zonder dat ze zich moeten inhouden. Maar het meest belangrijke vind ik dat de dagelijkse activiteiten zo gemakkelijk gaan. Geen pijn en volop energie! Het is de beste keuze in jaren geweest.”

– Sandra 

Personal_Training_Sandra
Resultaat_Personal_Training
Resultaat_Personal_Training

''Ruim 23 kilo kwijt in 8 maanden''

Sporten: het was nooit zo mijn ding. Of het nu hardlopen, zwemmen of de sportschool was: alle pogingen struikelden na korte of langere tijd.

Tot ik opnieuw een stap waagde en onder begeleiding van Daan begon met personal training. Hij motiveert me om tijdens de trainingen er uit te halen wat er bij mij op dat moment in zit. En steeds een stapje verder te gaan. Daan is daarbij voor mij de juiste trainer. Ik ga twee keer in de week met plezier naar de studio van D-Healthy.

Elke training bestaat weer uit andere (combinaties van) oefeningen. En dat levert goede resultaten op: elke keer weer word ik wat fitter. Naast fitter worden, was één van mijn doelstellingen afvallen. Die doelstelling is met 23 kilo lichter in 8 maanden ruimschoots behaald. De combinatie van trainen, tips en voedingsadviezen van Daan ondersteunen mij bij een gezondere leefstijl, met een gezonder voedingspatroon en dagelijks meer bewegen.

Kortom: voor een duurzaam fittere leefstijl moet je bij Daan en Django van D-Healthy zijn!

Ton

VRIJBLIJVEND EN PERSOONLIJK TRAININGSADVIES?