SUCCESVERHALEN

ZIJ GINGEN JE VOOR

EEN GEZONDE LEVENSSTIJL DANKZIJ PERSONAL TRAINING

Personal_Training_Sandra

"Personal training was de beste keuze in jaren"

“Ik was ook zo’n persoon die iedere keer weer vol goede moed naar de sportschool ging. Wat zou het fijn zijn als ik fitter, slanker en sterker ben, dacht ik altijd. Maar na een aantal keer het eentonige schema voor de fitnessapparaten te hebben afgewerkt kwamen de excuses alweer. Geen zin, geen puf. En om eerlijk te zijn, er is ook helemaal niets aan. Tot mij personal training werd aangeraden.

Enigszins sceptisch begon ik aan de sessies, maar er ging een wereld voor mij open. Trouw ging ik twee keer per week met de afwisselende oefeningen. En het had effect. Ik werd fitter en fitter. Wat ik zo bijzonder vond: ik had amper spierpijn, terwijl ik altijd tot het gaatje ging.

Eindelijk geen zinloos getrek aan gewichten meer, waardoor ik het inmiddels al twintig maanden volhoud. Ik kan weer skiën en fietsen met vrienden zonder dat ze zich moeten inhouden. Maar het meest belangrijke vind ik dat de dagelijkse activiteiten zo gemakkelijk gaan. Geen pijn en volop energie! Het is de beste keuze in jaren geweest.”

– Sandra 

Personal_Training_Sandra
Resultaat_Personal_Training
Resultaat_Personal_Training

''Ruim 23 kilo kwijt in 8 maanden''

Sporten: het was nooit zo mijn ding. Of het nu hardlopen, zwemmen of de sportschool was: alle pogingen struikelden na korte of langere tijd.

Tot ik opnieuw een stap waagde en onder begeleiding van Daan begon met personal training. Hij motiveert me om tijdens de trainingen er uit te halen wat er bij mij op dat moment in zit. En steeds een stapje verder te gaan. Daan is daarbij voor mij de juiste trainer. Ik ga twee keer in de week met plezier naar de studio van D-Healthy.

Elke training bestaat weer uit andere (combinaties van) oefeningen. En dat levert goede resultaten op: elke keer weer word ik wat fitter. Naast fitter worden, was één van mijn doelstellingen afvallen. Die doelstelling is met 23 kilo lichter in 8 maanden ruimschoots behaald. De combinatie van trainen, tips en voedingsadviezen van Daan ondersteunen mij bij een gezondere leefstijl, met een gezonder voedingspatroon en dagelijks meer bewegen.

Kortom: voor een duurzaam fittere leefstijl moet je bij Daan en Django van D-Healthy zijn!

– Ton

''Overstappen naar D-Healthy was een goede keuze"

Werken met een personal trainer deden wij wekelijks al een tijdje trouw, toch zijn wij in oktober vorig jaar op zoek gegaan naar een andere personal trainer.
Iemand die meer aansloot bij onze wensen en verwachtingen, op het gebied van trainingsintensiteit, versterken van kwetsbare plekken en het nakomen van gemaakte afspraken.Een zoekopdracht op internet bracht ons bij D-Healthy, een intake was snel gepland en de rest is geschiedenis.

Tijdens de intake is gevraagd naar onze ideeën over trainen en zo zijn we gekoppeld aan Tido.Als je uitdagende en creatieve trainingen vraagt, dan krijg je die bij hem! Pittig, altijd weer verrassend, op of net over je (zelfbedachte) grens, maar altijd met professioneel zicht op je fysieke kunnen. In de paar maanden die we nu met elkaar trainen, maken we stappen in de trainingsintensiteit en het aantal kilo’s dat we kunnen verzetten. Soms is het wel fijn dat Tido pas na de oefening meldt welk gewicht er aan de stang hing, dat scheelt faalangst vooraf! Ook zijn de kwetsbare plekken, bij de één zijn het de knieën en bij de ander de onderarm, voelbaar sterker geworden en klachten verminderd!

De sfeer bij D-Healthy ervaren wij als heel ontspannen en betrokken, je merkt dat er onderling overleg is en plezier gemaakt wordt. Als er een PR getild of weggeduwd is dan lijkt het wel of alle trainers daar weet van hebben en volgen daar complimenten over. Hierdoor is een training met een vervangende personal trainer absoluut geen probleem en wordt er voortgeborduurd op het plan dat er voor je ligt.

Kortom blij met Tido en het team van D-Healthy!

– Sylvia & Henk

''Ik heb een hekel aan sporten, altijd al gehad! Op de middelbare school spijbelde ik al bij de gymles. Maar ja, sporten is wel gezond dus laat ik het maar voor de zoveelste keer proberen''.

Dus na een aantal mislukte sport pogingen zoals het volgen van groepslessen, pilates en rennen ben ik een paar jaar geleden begonnen bij D-Healthy, met een personal trainer. En dat werkt! Mijn trainer Django is er altijd, staat klaar op het afgesproken tijdstip en dat zorgt ervoor dat ik toch echt van die luie bank af moet komen en aan de slag ga. Met veel geduld heeft hij ervoor gezorgd dat ik steeds beter ga trainen, en gek genoeg, dat ik het steeds een beetje leuker ga vinden! 

2x per week doen we afwisselende oefeningen, een paar favoriete oefeningen komen gelukkig steeds terug. Oefeningen die ik echt niet wil doen verzint Django een goed alternatief voor. Hij let er altijd op dat de uitvoering van een oefening correct is en ondertussen kletsen we wat over de week, of onze favoriete Netflix series. 

Maar zodra ik laat merken dat een oefening me wat makkelijker afgaat, aarzelt hij niet en maakt de oefening zwaarder. Want streng is hij wel… De enige momenten dat ik er nu nog echt een hekel aan heb is de start na een goede vakantie. Gelukkig weet Django dat, en hoort hij mijn gemopper; (“wat doe ik hier” en “sporten is echt stom”) met een glimlach aan. En zegt hij dat ik over een week sporten weer best oké vindt, en dat klopt! Thanks Django 🙂

– Petra

''Wij hadden geen betere trainer kunnen wensen dan Glenn, Hij zorgt voor veel variatie in de oefeningen en weet ons altijd tot het uiterste te drijven''.

In de zomer van 2021 zijn wij (gelukkig) begonnen met personal training bij D-Healthy onder begeleiding van Glenn de personal trainer. Het was lang geleden dat wij iets aan sport hadden gedaan dus inmiddels was het wel tijd om van de bank af te komen. Het besluit om bij D-Healthy te gaan sporten kwam tot stand omdat we fitter wilde worden, meer spiermassa wilden krijgen maar bovenal een stok achter de deur te hebben en de juiste begeleiding.

Wij hadden geen betere trainer kunnen wensen dan Glenn, Hij zorgt voor veel variatie in de oefeningen en weet ons altijd tot het uiterste te drijven. Maar wat vooral heel fijn is bij D-Healthy is de ongedwongen sfeer tijdens de trainingen en dat er altijd ruimte is voor een lolletje, dit maakt ook dat wij nog maar een enkele keer een training hebben overgeslagen.

De resultaten in een jaar zijn goed terug te zien, we zijn aanzienlijk fitter en sterker geworden en hebben zelfs door een dag heen meer energie. We hebben veel persoonlijke records verbroken en doen altijd fanatiek mee aan de maandelijkse challenge die de trainers bedacht hebben.

Glenn maakt het voor ons erg leuk om er elke week weer voor te gaan en aan onze doelen te werken.We hebben geen seconde spijt dat wij bij D-Healthy zijn gaan trainen. Dank je wel Glenn en alle andere trainers, op naar nog meer nieuwe records!

– Tim & Charlotte

''Ik heb een hekel aan sporten, altijd al gehad! Op de middelbare school spijbelde ik al bij de gymles. Maar ja, sporten is wel gezond dus laat ik het maar voor de zoveelste keer proberen''.

Elke keer weer inschrijven in een sportschool, langs gaan en niets anders dan loopband doen, omdat ik geen flauw idee had wat fitness was, welke oefeningen ik kon doen en hoe al die apparaten werken. Tot ik besloot om een personal trainer te vinden. Nu met behulp van mijn trainer Daan, sta ik vol zekerheid en met resultaten in de sportschool. Daan heeft mij geleerd wat fitnessen is, en hoe tof het kan zijn. Na een jaar fitnessen denk ik het soms allemaal wel onder de knie te hebben, maar dan komt mijn trainer weer met andere leuke trainingen en oefeningen.

Door het team van D-healthy blijft mijn motivatie om te sporten ook hoog, je hebt nu eenmaal een afspraak eens per week of vaker dus je blijft terugkomen in de sportschool. Al met al, D-healthy was een super goede keuze en ben de mannen erg dankbaar voor het steeds klaarstaan, gezellige trainingen, motiveren en vooral samen goede resultaten behalen.

– Nikola

VRIJBLIJVEND EN PERSOONLIJK TRAININGSADVIES?