Small Group Bokstrainingen in Leiden

BOKSTRAININGEN IN LEIDEN VOOR IEDEREEN

Boksen met D-Healthy

D-Healthy is gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte small group bokstrainingen in Leiden voor mensen die gezond en fit willen blijven. Het boksaanbod is  bedoeldt om verschillende fitnessdoelen te ondersteunen, zoals het verhogen van de energie en productiviteit, het verbeteren van de mentale gezondheid en het verminderen van stress. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde en actieve levensstijl te handhaven, daarom proberen we ons aanbod zo goed mogelijk aan te passen aan jouw wensen en behoeften. We geven de trainingen in onze grote trainingslocatie in Leiden, daar beschikken we over de nieuwste boksapparatuur en buitenruimte voor de warme zomermaanden, ideaal dus.

Waarom kiezen voor bokstrainingen?

Samen fit worden!

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om gemotiveerd te blijven en om regelmatig te bewegen en gezond te eten. Daarom bieden we motiverende en uitdagende small group bokstrainingen die mensen aanspreken en hen helpen gemotiveerd te blijven om hun gezondheidsdoelen te bereiken. We werken samen met onze klanten om gezonde gewoontes te integreren in hun levensstijl, zoals gezonde voedingstips en gezamenlijke bokstrainingssessies.

Piet, één van de bokstrainers en gezondheidscoaches is een gecertificeerde professional die zelf af en toe ook in de wedstrijdring staat. We begrijpen dat de unieke uitdagingen en behoeften van onze hardwerkende sporters verschillen en werken nauw samen om bokstrainingen op te stellen die aansluiten bij specifieke behoeften en doelen. 

 

personaltraining_header

Aanbod bokstrainingen

Data gedreven persoonlijke trainingen

De bokstrainingen bij D-Healthy zijn data gedreven persoonlijke trainingen. We maken gebruik van NextRound wat een innovatieve manier is om effectief te trainen op jouw niveau.  Via een app kunnen wij namelijk live data inzien zoals kracht, snelheid, aanrakingen en conditie. Deze resultaten kunnen we na een training analyseren en de intensiteit er op aanpassen, zo zijn de trainingen altijd effectief en efficiënt. 

Onze bokstrainingen bieden een geweldige manier om je conditie te verbeteren, kracht op te bouwen en stress te verminderen door middel van dynamische boksworkouts. Bij D-Healthy is geen doel te groot of ambitieus, of het nu gaat om een paar kilo afvallen of zo goed worden als Rico Verhoeven, onze (boks)trainers, kunnen je goed ondersteunen!

De voordelen van bokstraining

Motivatie & plezier

Een personal trainer motiveert je en is samen met jou verantwoordelijk voor de trainingsdoelen, waardoor de kans groter is dat je consistent blijft trainen.

Aanpassing aan jouw niveau

Met een personal trainer krijg je individuele begeleiding en feedback, zodat je je bokstechnieken kunt verbeteren en blessures kunt voorkomen.

Verbeterde conditie, stressvermindering en fitheid!

Bokstraining is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren en zelfvertrouwen op te bouwen, en een personal trainer kan je helpen deze voordelen te maximaliseren.

GRATIS PROBEREN

Boek een bokstraining!

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van bokstraining, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen om je doelen te bereiken. We staan graag voor je klaar en helpen graag bij het ontwerpen van een op maat gemaakt bokstrainingprogramma dat past bij jouw behoeften en budget. We kunnen altijd een gratis proefbokstraining aanbieden om te kijken of het echt bij jou past!

Reserveer een plek

Verzenden

Praktische informatie

De bokstrainingen worden elke maandag om 8 uur in de avond aangeboden! 

De groepsgrootte van de small group bokstrainingen zijn maximaal 6. Hiernaast kan je jouw plekje reserveren!

Het volgen van een small group bokstraining kost €25,- per les. 

Uiteraard neem je sportspullen mee, een handdoek en voldoende water, want hydrateren is super belangrijk! 

Natuurlijk! Wil je de opwindende wereld van boksen verkennen en tegelijkertijd werken aan je conditie en zelfvertrouwen? Bij D-Healthy nodigen we je uit voor een gratis boks proefles om de voordelen van deze dynamische sport te ervaren!

Veelgestelde vragen

Ja, de bokstrainingen helpen bij gewichtsverlies door de hoge intensiteit en het calorie verbrandende karakter. Het verbetert ook de algehele lichaamssamenstelling door spieren op te bouwen, vet te verbranden en uithoudingsvermogen te boosten. 

Absoluut! Bokstraining is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het biedt een effectieve en leuke manier om fit te blijven en zelfvertrouwen op te bouwen.

Bij D-Healthy geloven we sterk in de toegankelijkheid van bokstraining voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu een ervaren bokser bent of nog nooit een bokshandschoen hebt vastgehouden, onze trainingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw individuele behoeften en vaardigheden.

Nee, bokstraining is geschikt voor alle fitnessniveaus. Beginners worden geleidelijk geïntroduceerd in de basisbewegingen en technieken, en de intensiteit kan worden aangepast aan jouw capaciteiten.

Nee, boksen is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging voor iedereen, ongeacht of je wel of niet van plan bent om te gaan sparren. Het helpt bij het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en verbetert de coördinatie.

zet vandaag de stap naar een Gezamenlijk doel!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor bokstraining en voedingscoaching in Leiden en omgeving? Onze professionele bokstrainers Django, Glenn, Daan en Tido staan voor jou klaar. Aarzel dus niet en neem contact met ons op om een vrijblijvende proefbokstraining aan te vragen, of dit nu op jouw locatie is of bij ons in onze trainingsstudio. Gezamenlijk bereiken we je gezondheidsdoelen!

Neem contact op of vraag een gratis proeftraining aan!

JE BENT VAN HARTE WELKOM

CONTACT

BEZOEK ONS

2321 BM, ROOSEVELTSTRAAT 18QY,
LEIDEN

BEL ONS

× Hoe kan ik je helpen?