PERSONAL TRAINING IN LEIDEN

PERSONAL TRAINING LEIDEN

OP WEG NAAR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Op zoek naar een personal trainer in Leiden? Dan bij je bij D-Healthy aan het juiste adres. Wij verzorgen personal trainingen in onze professionele trainingsstudio in Leiden. Wil jij afvallen of juist meer spiermassa kweken? We stellen voor jou een persoonlijk schema op! Zet jij de eerste stap naar een gezonde leefstijl? Vraag nu jouw gratis proeftraining aan.

Personal_Training_Leiden_1_op_1

1-OP-1-TRAINING

Persoonlijke begeleiding met onze 1-op-1 training

Op zoek naar een personal trainer om snel resultaat te behalen? Dan zijn onze 1-op-1 trainingen perfect voor jou. Door de persoonlijke begeleiding ligt de focus volledig op jouw techniek en uitvoering van de oefeningen, waardoor je zo snel mogelijk je trainingsdoelen behaalt. Zoek je een personal trainer in Leiden of omgeving? Het team van D-Healthy begeleidt jou graag naar de beste versie van jezelf.

Wij weten als geen ander dat de weg naar een gezonde lifestyle met ups en downs gaat. Mede daarom raden wij 1-op-1-trainingen aan. De intensieve begeleiding van een personal trainer tijdens het fitnessen houdt je gemotiveerd, verbetert je techniek en zorgt voor de beste resultaten.

Personal_Trainer_Leiden_DHealthy

1-OP-2-TRAINING

Samen sporten met onze 1-op-2 personal training

Samen aan de slag met een personal trainer? Bij D-Healthy is het ook mogelijk samen personal training in Leiden te volgen. Samen trainen heeft veel voordelen. Jullie motiveren elkaar, jullie delen je successen, maar ook niet onbelangrijk: samen sporten is natuurlijk erg gezellig! Onze werkwijze is doelgericht, duidelijk en effectief. Jouw wensen op het gebied van lifestyle verandering vertalen wij door naar een trainingsschema waarbij balans het sleutelwoord is. Zo blijft trainen leuk en kunnen wij jouw progressie altijd meten en waar nodig bijsturen.

Personal_Trainer_Leiderdorp

AAN DE SLAG MET EEN PERSONAL TRAINER IN LEIDEN

Doelgericht sporten in onze moderne trainingsstudio

De personal trainingen worden gegeven in onze moderne privé trainingsstudio in Leiden. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om zo doelgericht mogelijk te fitnessen met jouw personal trainer. Bij ons draait het om balans, ook tijdens de 1-op-1-trainingen. Wij onderzoeken hoe het met jouw fysieke gesteldheid is en welke stappen je moet maken om je te ontwikkelen. Volg je bij ons personal training in Leiden? Dan werken we aan de hand van periodieke analyses en evaluaties stap voor stap aan jouw doelen. Interesse om te sporten met een personal trainer? Neem dan contact op voor een gratis proeftraining.

Flexibele tijden

Trainen op de dagen en tijden dat het jou uitkomt!

Persoonlijke begeleiding

Samen stellen we jouw doelen op en het pad dat jij hiernaar volgt. We stimuleren je hierbij continu.

Voedingscoaching

Om het beste resultaat te behalen, bieden wij tevens voedings- en lifestylecoaching.

Kosten

Onze personal trainingen zijn al mogelijk vanaf € 50,- per training.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PERSONAL TRAINING

Door de aanpak op maat van onze personal trainers, kan iedereen bij D-Healthy terecht. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden, maar ook in Voorschoten, Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden voor een gezonde leefstijl. De succesverhalen liegen er niet om; bij D-Healthy werk je met plezier aan jouw fitheid!

Onze professionele personal trainers begeleiden jou persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen.

De personal trainingen vinden plaats in onze moderne privé trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Wij sporten in een ruimte van 150 vierkante meter met maximaal drie trainers tegelijk. De ruimte is zo ingedeeld dat we op een prettige afstand van elkaar kunnen sporten. De 1,5 meter-regel kan dan ook met gemak worden gewaarborgd.

We snappen dat je nieuwsgierig bent naar de kosten. De eerste proeftraining met onze personal trainer is in ieder geval gratis, en geheel vrijblijvend natuurlijk. Wil je na de gratis proeftraining aan de slag bij ons, dan kijken we samen naar jouw persoonlijke doelstellingen en stellen een programma op. De kosten zijn dan ook afhankelijk van het programma en het aantal trainingen, maar starten vanaf €52 euro per training. Trainen bij D-Healthy is altijd flexibel, je kunt starten en stoppen wanneer je wilt. We zien je graag op een gratis intake in onze trainingsstudio om je meer te vertellen. Neem hiervoor contact met ons op voor een afspraak!

STARTEN MET EEN PERSONAL TRAINER?

Zet vandaag de eerste stap richting jouw doel!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor personal training en voedingscoaching in Leiden en omgeving? Onze professionele trainers Django, Glenn, Daan en Tido staan voor je klaar.

Vrijblijvend voedingsadvies of een oriëntatie op onze personal training en mogelijke trainingsschema’s; jij bepaalt waar je wilt beginnen. Wij helpen je jouw trainingsdoelen te bereiken.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en wie weet zien we je snel voor een gratis proeftraining!

Vraag een gratis proeftraining aan!

JE BENT VAN HARTE WELKOM

CONTACT

BEZOEK ONS

2321 BM, ROOSEVELTSTRAAT 18QY,
LEIDEN

BEL ONS