[trustindex no-registration=google]

BEDRIJFSFITNESS & PERSONAL TRAINING IN LEIDEN

BEDRIJFSFITNESS & PERSONAL TRAINING IN LEIDEN

D-Healthy helpt bedrijven met fitte mensen

D-Healthy is gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte trainingen voor bedrijven die hun medewerkers willen helpen om gezond en fit te blijven. Het bedrijfsfitness aanbod is ontworpen om een ​​verscheidenheid aan fitnessdoelen te ondersteunen, zoals het verhogen van de energie en productiviteit, het verbeteren van de mentale gezondheid en het verminderen van stress. Wij begrijpen als geen ander dat het voor bedrijven belangrijk is om een gezonde en productieve werkomgeving te creëren, daarom proberen we ons aanbod zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen en behoeften voor bedrijven die zakelijk willen sporten. We geven de bedrijfstrainingen op locatie of in onze grote trainingslocatie in Leiden, daar beschikken we over de nieuwste apparatuur en buitenruimte voor de warme zomermaanden, ideaal dus.

IEDEREEN KAN AANSLUITEN

SAMEN MET COLLEGA'S FIT WORDEN

VAN BOOTCAMP TOT EEN-OP-EEN TRANINGEN

Aanbod D-Healthy voor bedrijfstraningen

Bij ons kan je zakelijk sporten, de diensten bevatten persoonlijke trainingssessies, groepstrainingen, voedingsadvies en gezondheidscoaching. Onze persoonlijke trainingssessies kunnen ook één-op-één zijn en vinden plaats op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld op het werk of in onze sportschool.

Onze groepstrainingen zijn gericht op groepen medewerkers en bestaan uit verschillende vormen; zoals een bootcamp of circuittraining. Ons voedingsadvies helpt bij het bereiken van hun fitnessdoelen door met hen, hun dieet aan te passen aan hun specifieke behoeften en doelen. Bij D-Healthy is geen doel te groot of ambitieus, of het nu gaat om een paar kilo afvallen of het lopen van een marathon, de personal trainers kunnen goed helpen!

Een andere optie die onze gecertificeerde personal trainers kunnen aanbieden zijn revalidatietrajecten. Bij D-Healthy werken we samen aan herstel na een blessure of burn-out, waardoor we bezig zijn om een leven te creëren met veel bewegingsvrijheid en weinig beperkingen.

Tot slot werken onze gezondheidscoaches met individuele medewerkers om hen te helpen bij het opstellen en bereiken van hun algemene gezondheidsdoelen, zoals het verbeteren van de slaapgewoonten, het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele levensstijl.

Personal_Training_Leiden_1_op_1

De voordelen van personal training voor bedrijven

Geen doel is te ambitieus

Een van de belangrijkste voordelen van het bieden van personal training voor werknemers is het verhogen van de energie en productiviteit op de werkplek. Wanneer mensen gezond en fit zijn, hebben ze meer energie en zijn ze beter in staat om te presteren op hun werk. Bovendien helpt regelmatige lichaamsbeweging bij het verminderen van stress en het verbeteren van de mentale gezondheid, waardoor werknemers beter kunnen omgaan met de uitdagingen die zich op de werkplek voordoen. Dit kan leiden tot een verhoogde productiviteit, hogere werktevredenheid, meer werkplezier en minder ziekteverzuim.

Een ander belangrijk voordeel van personal training voor werknemers is het verminderen van de gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met een zittend beroep. Zittend werk kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals obesitas, diabetes en hart- en vaatziekten. Reguliere lichaamsbeweging kan helpen deze risico’s te verminderen en de algemene gezondheid van werknemers te verbeteren. Dit kan leiden tot lagere ziektekosten voor het bedrijf en een verbeterde gezondheid van het personeel, maar ook hier geldt bovenal meer werkplezier.

Personal_Trainer_Leiden_DHealthy

Waarom personal training voor bedrijven in Leiden?

Samen sporten zorgt voor verbinding

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om personeel te motiveren om regelmatig te bewegen en gezond te eten. Daarom bieden we motiverende en uitdagende trainingen die werknemers aanspreken en hen helpen gemotiveerd te blijven om hun gezondheidsdoelen te bereiken. We werken samen met bedrijven om gezonde gewoontes te integreren in de werkomgeving, zoals staande bureaus, gezonde voedingstips en bedrijfswandelingen.

Ons team van personal trainers en gezondheidscoaches bestaat uit gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring in het werken met verschillende soorten klanten. We begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van werknemers en werken nauw samen met bedrijven om trainingen op te stellen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelen. We zijn er trots op dat we een hoge klanttevredenheid hebben en veel positieve feedback hebben ontvangen van bedrijven die gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

GRATIS PROBEREN

Vrijblijvende proeftraining

Als jouw bedrijf geïnteresseerd is in het aanbieden van personal training aan de medewerkers, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we jullie kunnen helpen om de doelen te bereiken. We zijn beschikbaar om te werken met bedrijven van alle groottes en helpen graag bij het ontwerpen van een op maat gemaakt programma dat past bij jullie bedrijfsbehoeften en budgetten. We kunnen altijd een gratis proeftraining aanbieden om te kijken of we bij elkaar passen!

Veelgestelde vragen

De kosten zijn sterk afhankelijk van de grootte van de groep en de frequentie van trainingen. Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij maken persoonlijke trainingen op maat, waardoor onze personal trainingen voor iedereen geschikt zijn. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden en Voorschoten, maar ook vanuit Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden om te trainen. Lees hier de succesverhalen van hen die jou voorgingen!

De personal trainingen geven wij in onze grote privé traininglocatie aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne trainingsapparatuur en materialen om met jou aan de slag te gaan. Uiteraard kunnen trainingen ook plaatsvinden op jouw eigen locatie.

Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze professionele personal trainers begeleiden medewerkers persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met het bedrijf de doelstellingen en stellen hiervoor persoonlijke trainingen op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of men nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen bij ons is geen doel te hoog gegrepen. 

Ja, elk bedrijf kan profiteren van personal training voor hun werknemers. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een groot bedrijf, personal training kan werknemers helpen om hun fitnessdoelen te bereiken en hun algehele gezondheid te verbeteren, wat op zijn beurt kan leiden tot verhoogde energie en productiviteit, verminderde stress en gezondheidsrisico’s, en hogere werktevredenheid.

De frequentie van personal training voor werknemers kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de fitnessdoelen van de werknemers. Over het algemeen zeggen wij om ten minste één keer per week personal training te volgen om maximale voordelen te behalen.

zet vandaag de stap naar een Gezamenlijk doel!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor personal training en voedingscoaching in Leiden en omgeving? Onze professionele trainers Django, Glenn, Daan en Tido staan voor jou en jouw bedrijf klaar.

Aarzel dus niet en neem contact met ons op om een vrijblijvende proeftraining aan te vragen bij jullie op locatie of bij ons in onze trainingsstudio.

Gezamenlijk bereiken we jullie gezondheidsdoelen!

Vraag een gratis proeftraining aan!

JE BENT VAN HARTE WELKOM

CONTACT

× Hoe kan ik je helpen?