AFVALLEN IN LEIDEN

AFVALLEN IN LEIDEN

AFVALLEN? D-HEALTHY HELPT JOU!

Afvallen met behulp van de juiste begeleiding?
Voor veel mensen is afvallen het grote doel als ze beginnen met sporten, dat is ook niet zo gek want ongeveer de helft van alle Nederlanders had in 2021 in enige mate last van overgewicht, meer informatie over wie er last heeft van overgewicht en in wat voor mate lees je hier!

Het bepalen dat sporten de perfecte manier is om af te vallen is zeker al de helft, maar alleen met een helft ben je er nog niet. Het gaat om de invulling van het sporten om vervolgens ook voldoende af te vallen, en de door jou gestelde doelen te bereiken.

Wat afvallen nogal complex maakt is dat het niet alleen het sporten is, het gaat bijvoorbeeld ook om de juiste voeding, het stellen van realistische doelen en de motivatie hebben om elke week jezelf weer de sportschool in te sleuren. Bij D-Healthy in Leiden hebben wij de oplossing, wij helpen namelijk jouw doelen te stellen, te bereiken en het maximale uit jezelf te halen. En bovenal zijn de trainingen van D-Healthy gezellig, want met een dosis gezelligheid komt de motivatie vanzelf. Kijk voor meer succesverhalen op deze pagina, zo hebben Tim en Charlotte bijna geen enkele training overgeslagen, en dat is niet voor niks!

Personal_Training_Leiden_1_op_1

Personal training in Leiden helpt jou!

Persoonlijke begeleiding met onze 1-op-1 training

Er zijn een aantal redenen waardoor het afvallen in Leiden samen met een personal trainer van D-Healthy wel lukt. De personal trainers zijn namelijk allemaal gecertificeerd, dat houdt in dat alle trainers bekwaam zijn in het geven van personal training. Maar de trainers hebben ook al ruime ervaring in het behalen van gestelde sport- en levensdoelen waardoor niks het behalen van jouw doelen in de weg staat. Dit doen ze door jou constant uit te dagen in verschillende oefeningen en workouts. De trainers vinden het ook erg belangrijk om niet alleen impact te hebben in de training maar op jouw gehele levensstijl zodat je je voor altijd fitter en fijner voelt in jouw lichaam.

trainers-header-d-healthy

Voor wie zijn de trainingen van
D-Healthy geschikt?

Samen sporten met onze 1-op-2 personal training

Iedereen kan sporten bij D-Healthy, iedereen kan sporten bij ons doordat de personal trainers de workouts en trainingen individueel aanpassen. Zo zijn het dus niet alleen trainingen op maat, ook jouw doelen die samen met de personal trainers gesteld worden zijn aangepast op jouw wensen en behoeftes. Vervolgens komt er een persoonlijk trainingsschema, die er voor zorgt dat jouw doelstellingen in combinatie met plezier en uitdaging bereikt kunnen worden. Qua locatie zijn wij gevestigd in Leiden maar verschillende mensen weten ons te vinden, zo sporten er ook mensen bij ons uit Zoeterwoude, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp en Wassenaar.

Personal_Trainer_Leiderdorp

Wist je dat de trainingen van D-Healthy ook goed zijn op mentaal gebied?

Comfortabel worden met het niet comfortabele

Vaak telt voor mensen alleen de vermindering van kilo’s op de weegschaal, maar bij D-Healthy boeken we ook enorme resultaten op het mentale vlak. Met die resultaten zorg je ervoor dat in de toekomst gewicht aankomen een stuk moeilijker gaat en dit is dus ook een belangrijk onderdeel in het afvalproces. Bij D-Healthy bereiken we dit door jou op een gezonde manier uit je comfortzone te halen, we zeggen wel vaker, mentaal comfortabel worden met het oncomfortabele van trainen, voor veel mensen een uitdaging maar bij D-Healthy een doel wat we samen bereiken.

Het aanbod om af te vallen bij D-Healthy

Het afvallen in Leiden bij D-Healthy kan op een aantal verschillende manieren; zo hebben we 1-op-1 trainingen en 1-op-2 trainingen. Er zijn voor beide manieren voordelen te benoemen, zo is het samen trainen met iemand anders (zoals je partner, broer, zus of vriendin) vaak een extra boost voor de motivatie. Maar bij 1-op-1 trainingen is de gehele training, het gewicht en de progressie die er te behalen valt tijdens een training gefocust op één persoon; op jou. Wil je het trainen bij D-Healthy eens een keer uitproberen? Boek vrijblijvend een gratis proeftraining hier!

Bij D-Healthy is de proeftraining altijd gratis. Wil je daarna bij ons aan de slag, dan stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. Onze personal trainingen starten vanaf €52 euro per training, de exacte kosten hangen af van de duur en het aantal trainingen. Tijdens de proeftraining vertellen we je hier graag meer over, neem contact met ons op voor een gratis intake!

Wij maken een persoonlijk trainingsschema op maat, waardoor onze personal trainingen voor iedereen geschikt zijn. D-Healthy geeft training aan drukbezette ondernemers en gevorderde sporters, maar ook aan mensen van alle leeftijden die net starten met sporten. Onze klanten komen niet alleen uit Leiden en Voorschoten, maar ook vanuit Oegstgeest en Zoeterwoude weten de mensen D-Healthy te vinden om te trainen. Lees hier de succesverhalen van hen die jou voorgingen!

De personal trainingen geven wij in onze privé trainingsstudio aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier beschikken wij over moderne trainingsapparatuur en materialen om met jou aan de slag te gaan. Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze professionele personal trainers begeleiden jou persoonlijk tijdens het trainen. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen en stellen hiervoor een persoonlijk trainingsschema op. Ook op het gebied van voeding en lifestyle bieden wij coaching. Of je nu strakker en slanker wilt worden, of juist spiermassa wilt winnen.